Staňte sa zelenším hotelom či reštauráciou vďaka elektrickému kompostéru
Nezaradené | 25.08.2020
Počuli ste už o elektrických kompostéroch? Toto ekologické zariadenie dokáže v priebehu 24 hodín spracovať od 0,01 do 1370 kg kuchynského a reštauračného odpadu na kvalitný substrát. Navyše zredukuje jeho objem o 90%, takže sa nemusíte obávať čo s kompostom. Môže vám poslúžiť na prihnojenie záhrady alebo areálu vášho zariadenia.
V čom sú elektrické kompostéry unikátne:
- rýchle redukovanie veľkého objemu odpadu – 90% za 24 hodín
- nie je potrebné chladenie a špeciálne skladovanie odpadu
- vhodné na spracovanie surového aj vareného bioodpadu
- jediná legálna alternatíva k povinným zvozom
- automatizovaný proces bez zápachu a potreby prídavných látok
- jednoduchá manipulácia bez administratívnej záťaže
- budujete značku – ekologický zodpovedný hotel/reštaurácia
V portfóliu máme aj zariadenia na spracovanie väčších objemov (od 100 do 1370 kg odpadu denne). Viac informácií na základe dopytu
Zobraziť brožúru o elektrických kompostéroch
PRÍKLAD Z PRAXE
AKO TO FUNGUJE?
Kontakt pre hotely a reštaurácie:
Vladimír Petráš
Produktový a obchodný manažér
Získajte teraz zvýhodnenú cenovú ponuku pre váš hotel či reštauráciu
Zostaňte informovaní
Každý mesiac vám zašleme newsletter, v ktorom nájdete:
- príklady z regiónov,
- rady pre efektívne odpadové hospodárenie,
- novinky z odpadárskej legislatívy,
- naše najnovšie riešenia a produkty.